Slané tvarohové koláče se zakysanou smetanou: velmi rychlá snídaně

Pokrm kombinuje jemnost sýra s lehkými kořeněnými tóny a je ideální ke snídani.

Chladné slané tvarohové koláče lze nahradit slanými tvarohovými koláči se zakysanou smetanou. Pokrm kombinuje jemnost sýra s lehkými pikantními tóny a je ideální ke snídani. Informuje o tom RBC-Ukrajina s odkazem na instagramovou stránku foodblogerky Ksenije Radostinové.

Slané tvarohové koláče se zakysanou smetanou: snadný recept

Složení: 1:

  • Tvaroh – 200 g
  • tvrdý sýr – 70 g
  • sůl, pepř – podle chuti
  • svazek kopru
  • vejce – 1 ks.
  • 100 g mouky (70 g na těsto a 30 g na tvarování koláčků)
  • zakysaná smetana na podávání

Příprava

  1. Do mísy přidáme tvaroh, nastrouháme tvrdý sýr, přidáme nasekaný kopr, vejce, koření a dobře promícháme, aby byla směs homogenní.
  2. Postupně přisypáváme mouku (hmota by měla držet tvar, ale nesmí být příliš těsná). Vytvarujeme malé sýrové koláčky a obalíme je v mouce.
  3. Smažte na středním ohni z obou stran dozlatova.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )