Jak připravit jablečné lupínky v troubě

K přípravě zdravé a chutné svačiny budete potřebovat jablka, skořici a troubu.

Jablečné křupky jsou skvělou volbou pro děti, bez barviv a konzervantů, a pro ty, kteří si hlídají postavu.

Recept

Složení:

  • jablka – 3 ks
  • skořice.

Příprava:

  1. Jablka omyjte, osušte papírovou utěrkou a nakrájejte na velmi tenké plátky.
  2. Položte je na plech vyložený pergamenem v jedné vrstvě a posypte skořicí.
  3. Pošlete do trouby předehřáté na 80 stupňů na 1,5 hodiny. Vyjmeme z trouby, necháme vychladnout při pokojové teplotě. Vložte do nádoby, přikryjte a skladujte při pokojové teplotě.

Tipy:

  • Jablka můžete posypat vanilkovým cukrem.
  • Podle potřeby přidejte skořici.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )